fb
B-art gietvloerboutique
B-art gietvloerboutique

Betalen webshop

Wij bieden u een aantal makkelijke en snelle mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

iDeal

De meest gebruikelijke manier van betalen is via iDEAL. Het is gratis, eenvoudig en een snelle manier van betalen. Hiermee betaalt u uw bestelling direct en heeft u uw bestelling het snelst in huis. U kunt gebruik maken van iDEAL indien u een betaalrekening heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Bankoverschrijving

Kunt u geen gebruik maken van iDEAL of wilt u uw bestelling liever op een ander tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. U schrijft het bedrag dan via de website van uw bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het bestel/ordernummer van uw bestelling bij de betaling vermeldt. Let wel op: pas als de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de bestelling verwerken. Onze rekeninginformatie: B·Art Gietvloerboutique IBAN: NL36RABO 0143220489 BIC: RABONL2U

Paypal

Met PayPal kunt u veilig en gemakkelijk online geld overmaken. Uw betaling wordt online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd. U kunt gratis een PayPal account aanmaken op de website van PayPal en hier uw bankrekening en of creditcard aan koppelen. U bepaalt zelf of uw aankopen worden afgeschreven van uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Sommige aankopen die u online met PayPal aanschaft komen in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming. Bekijk de website van PayPal voor meer informatie.

Contant betalen

Contant betalen is helaas niet mogelijk. Heeft u een bestelling gedaan in onze webshop dan kunt u de bestelling laten versturen of afhalen. Let op! We vragen onze klanten om de betaling vooraf te voldoen. Wij hebben in onze showroom geen betalingssysteem. U kunt uw bestelde producten aansluitend ophalen in ons bedrijfspand aan de Landweerstraat Zuid 97 W te Oss (op afspraak). Een afspraak is te maken via de e-mail: webshop@b-artgietvloerboutique.nl of via het volgende telnr: +31 (0) 412-40 53 22. Wij zorgen ervoor dat de producten voor u klaarstaan.

Jennifer Vrijblijvend advies?