fb

Blog

Binnenkijken bij Annemarie en Eric | Valkenswaard

De bewoners van dit prachtige appartement staan midden in het leven. Luxe, comfort en gebruiksgemak gaan hand in hand met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Alleen het beste is goed genoeg. Het appartementencomplex waar deze woning is gelegen ligt zeer centraal in het centrum van Valkenswaard. Het gehele complex staat overigens voor innovatie, duurzaamheid en gepersonaliseerd wooncomfort. De keuze voor onze duurzame gietvloer maakt het plaatje dan ook compleet.

Het naadloze oppervlak zorgt niet alleen voor een rustige sfeer en een samensmelting met het interieur, maar maakt het schoonmaken van uw gietvloer ook heel eenvoudig. Door de goede geleiding nemen onze gietvloeren snel de temperatuur van de omgeving aan. Nooit meer koude voeten zodra de dag begint. De gietvloer loopt dan ook naadloos over naar de keuken, badkamer en slaapkamer Zo zorgt de gietvloer voor een heel ruimtelijk gevoel en vormt het de basis van uw interieur.

Persoonlijke oprechte aandacht

Annemarie en Eric: “Voor ons appartement hebben wij gekozen voor een gietvloer van B·Art Gietvloerboutique. Nadat we in onze zoektocht bij diverse leveranciers uiteindelijk bij dit bedrijf uitkwamen werd het ons duidelijk. Het gaat over een heel aanwezig onderdeel van het interieur en wat zoek je dan? Persoonlijke oprechte aandacht, advies over wat de juiste gietvloer is, meedenken in onze interieuroplossing. Perfecte invulling aangedragen bij de overgang van verschillende ondergronden van badkamer met rest van het appartement. We hebben tenslotte gekozen voor de polyurethaan gietvloer in 1 kleur (mono art) voor alle ruimtes in ons appartement”.

Gietvloer binnen een paar dagen

Annemarie en Eric: “Voor ons appartement hebben wij gekozen voor een gietvloer van B·Art Gietvloerboutique. “Plaatsing van de polyurethaan gietvloer door Bart en zijn team verliep heel soepel; binnen een paar dagen lag er een fantastische vloer in. Een vloer waar we nog steeds elke dag plezier van hebben. De vloerverwarming eronder verhoogt het woongenot wat wij ook elke dag als prettig ervaren. Team B-Art Gietvloerboutique, nogmaals bedankt voor de uitstekende service”.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?