fb

Blog

Binnenkijken bij Henri en Marjolein | Kerkdriel

In deze gerenoveerde woning is gekozen voor een lichte kleur polyurethaan gietvloer in twee kleuren voor de woonkamer, keuken, entree, hal, slaapkamer en badkamer. Een gietvloer combineert goed met de houten elementen van deze moderne keuken. Een gietvloer is hygiënisch en goed schoon te maken.

Door de gietvloer door te leggen naar de hal ontstaat er een ruimtelijk effect. In combinatie met de lichte muren en hoge stalen deuren is er altijd veel daglicht. Een gietvloer in de badkamer in combinatie met vloerverwarming geeft een aangenaam gevoel aan uw voeten. De vloer is vloeistofdicht en geheel naadloos.

Afspraak is ook écht afspraak!

Henri en Marjolein: “Via google kwamen wij op de website van B·Art Gietvloerboutique en tijdens ons eerste bezoek aan de showroom was er direct een klik. Bart kwam over als een eerlijke vent met veel verstand van gietvloeren.

Wij hebben in onze woning gekozen voor een lichte kleur polyurethaan gietvloer in twee kleuren voor onze woonkamer, keuken, entree, hal, slaapkamer en badkamer. De offerte ontvingen wij zeer snel en deze was helder en overzichtelijk. Na het geven van de definitieve opdracht is alles zoals beloofd volgens afspraak verlopen. Stap voor stap wordt alles uitgelegd en er wordt precies gedaan wat van te voren ook is afgesproken"

Kwaliteit staat voorop

"Kwaliteit staat bij B·Art Gietvloerboutique voorop. Bart is pas tevreden als de klant tevreden is. Elke eventuele opmerking wordt serieus genomen en er wordt vervolgens ook echt iets mee gedaan.

Wij hebben uitstekend advies gekregen over de verschillende type gietvloeren, zowel over de voor- en nadelen en over het onderhoud van de gietvloer.

Kortom, wij zijn zeer tevreden en genieten nog elke dag van onze vloerkeuze. De vloer past precies in ons interieur en is gemakkelijk in onderhoud. Wij hebben B·Art Gietvloerboutique al diverse malen aanbevolen aan derden en ze worden dan ook steeds meer bekend in de regio maar zeker ook daarbuiten."

Waarom wij B·Art Gietvloerboutique aanbevelen? Omdat het eindresultaat van onze gietvloer prachtig is, het voldoet aan onze verwachtingen, de plezierige werkwijze en afspraak is ook echt afspraak. En dit alles sprak ons dan ook enorm aan.”

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?