fb

Blog

Binnenkijken bij Jan en Sigrid | Den Bosch

In deze woning in Den Bosch brachten wij een Mono Art gietvloer aan in een lichtgrijze kleur. De kleur en het behang voor de wanden waren al gekozen. De bewoners wilden daarom perse geen warme tint, maar een neutrale grijstint, omdat dat beter in het totaalplaatje paste.

Sigrid: "Ondanks dat de kleur voor ons vrij snel duidelijk was, was het toch heel fijn dat we de mogelijkheid hadden om vloerdelen mee te nemen om thuis even rustig te bekijken".

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Sigrid: " Door bekenden werden wij doorverwezen naar B·Art Gietvloerboutique. Ik had al veel informatie opgedaan via internet en wist al welke type vloer ik graag wilde, maar bij B·Art kreeg ik echt advies op maat. We werden gastvrij ontvangen en zeer deskundig geadviseerd. Je merkt dat er gespecialiseerde kennis aanwezig is en dat er met je wordt meegedacht, van planning tot aan tips over het schoonmaken van de vloer.

Het hele proces verliep heel goed. We wisten dat we enige tijd ons huis niet in konden dus we hebben de planning van de overige verbouwingswerkzaamheden daarop afgestemd en daar omheen gepland. Het is allemaal in een snel tempo gerealiseerd en dat kwam ons goed uit ivm onze strakke planning van alle overige werkzaamheden."

Ook over de nazorg zijn we erg tevreden

Sigrid: "Er zaten bij ons wat oneffenheden in de vloer. Bij contact hierover met B·Art werden wij goed bijgestaan en geadviseerd. De oneffenheden zijn hersteld en we zijn heel blij met het eindresultaat. Wij hebben B·Art Gietvloerboutique ook al aanbevolen bij anderen!"

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?