fb

Blog

Binnenkijken bij Laura en Marien | Hilversum

De vleug in de polyurethaan gietvloer is minimaal waardoor de vloer ondanks de vegen een enorme rust uitstraalt. Om eenheid te creëren tussen de verschillende ruimtes is er gekozen voor één type vloerafwerking op de gehele begane grond.

Door het enorme scala aan kleurmogelijkheden en kleurmixen krijgt iedere gietvloer een eigen unieke uitstraling. Een gietvloer is geschikt om in zowel de woonruimte als de functionele ruimtes zoals entree en keuken toe te passen.

Erg blij met het resultaat

Laura en Marien: “Wij zijn via via op het spoor gekomen van B·Art Gietvloerboutique. Na de eerste kennismaking was er gelijk het vertrouwen dat we met vakmensen van doen hebben. Bart is een zeer ervaren professional die zeer secuur werkt en zijn afspraken nakomt. We hebben in onze gehele woning (230 m2) een Duo Art gietvloer (tweekleurenmix) laten aanleggen en resultaat mag er zijn.” “Wij krijgen nog steeds veel complimenten. Wij zijn dan ook blij met de kleurkeuze én het eindresultaat. Ik heb meerdere mensen al doorverwezen naar B·Art Gietvloerboutique voor een gietvloer."

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?