fb

Blog

Binnenkijken in monumentaal kantoorpand | Nijmegen

In het pand lag een oude tegelvloer die echt aan vervanging toe was. Zonder sloop- en breekwerk maar middels een eenvoudige ingreep ligt er nu een strakke gietvloer. Verbeek Makelaars, is gehuisvest in een statig pand in Nijmegen, een zogenaamde winkelwoning. Deze winkelwoning is gebouwd in 1919 in opdracht van de firma P. de Gruyter & Zn. door W.G. Welsing in een stijl die invloeden vertoont van Art Deco. De Arnhemse architect Welsing ontwierp in 1906 in Arnhem zijn eerste winkelpand voor het kruideniersbedrijf De Gruyter. Daarna werd hij de huisarchitect van De Gruyter. Het huidige interieur is, afgezien van de eenvoudige houten trapleuning en de betegeling van twee toiletten, vrijwel geheel gemoderniseerd.

De gietvloer is sfeervol en geluiddempend

Verbeek Makelaars koos in dit statige kantoorpand voor een polyurethaan gietvloer in 1 kleur (mono art). Een gietvloer creëert rust en eenheid in ieder kantoor. En prettige werkomstandigheden zorgen voor een hogere productiviteit. Daarnaast is de vloer sfeervol en geluiddempend. Logisch dat de gietvloer in heel veel kantoren wordt toegepast.

Gietvloer in uw kantoor; een gouden combinatie

Uw kantoorpand krijgt door het aanbrengen van een gietvloer een luxe uitstraling en laat de ruimte er groter en ruimtelijker uitzien. Het vormt immers de eerste indruk die bezoekers, mogelijk potentiële klanten, van uw bedrijf krijgen. Daarnaast zorgt een gietvloer voor een goede isolatie in uw kantoor. Wanneer u vloerverwarming met een gietvloer combineert, gaat het verwarmen van uw kantoor nog sneller. Maar het is niet perse noodzakelijk omdat het materiaal van de gietvloer goed geleid en de omgevingstemperatuur aanneemt. Gietvloer in uw kantoor; een gouden combinatie die in veel energiebesparende bedrijven wordt toegepast.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?