fb

Blog

Binnenkijken in sfeervolle watervilla te Cuijk

Gelegen in Cuijk ligt deze schitterende woning aan het water. B-Art Gietvloerboutique bracht in deze watervilla ruim 300 m2 gietvloer aan, waaronder de begane grond, de eerste verdieping en in de kelder.

Vanwege de mooie lichtinval kozen de bewoners voor een wat meer donkere vloer over de gehele begane grond. Voor de eerste verdieping kozen zij voor een lichte uitvoering van de duo art gietvloer. In de badkamer ensuite op de eerste verdieping is gekozen voor een polyurethaan gietvloer in een lichte kleurstelling die naadloos doorloopt in de slaapkamer.

De mate van melêring bepaalt u zelf

De duo art gietvloer is een combinatie van twee kleuren. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk geheel aan kleurschakeringen. Bijna iedere combinatie van twee kleuren is mogelijk. De mate van mêlering bepaalt u zelf.

Het dikke donsdekbed, kussens, plaid, vloerkleed en de andere accessoires maken deze slaapkamer speels en gezellig. Terwijl de lichte gietvloer zorgt voor een rustige basis. De enorme leefkeuken verbindt de verschillende delen van het huis met elkaar. Mede door het mooie contrast komt de keuken van Culimaat op onze gietvloer helemaal tot zijn recht.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?