fb

Blog

Binnenkijken bij Spahuys Kids | Oss

Een glaasje ‘champagne’, een voetenbad, een scrubje en nog een handmassage toe. Zo ziet een programma op een kinderfeestje bij ‘verwenwinkel’ Spahuys Kids in het centrum van Oss er ongeveer uit. Hier brachten wij een stoere WOONbeton vloer aan.

De woonbetonvloer heeft de uitstraling van een industriële betonvloer, maar dan met een hoog wooncomfort. Door de afwerking met twee toplagen is de gietvloer onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Vanwege de unieke samenstelling heeft het de robuuste uitstraling van beton. Het vloersysteem is slechts 2 tot 3 mm dik waardoor het over elke vlakke en vormvaste ondervloer aangebracht kan worden.

Wendy Vogels, eigenaresse Spahuys en Spahuys Kids: “In 2017 hadden wij met Spahuys het plan om een 2e vestiging te openen, te weten “Spahuys Kids” en één ding was zeker wij wilden heel graag een gietvloer! Waarom? Wij hadden destijds ook al een gietvloer bij het grote Spahuys liggen waar wij super blij mee waren. Omdat wij voornamelijk op blote voeten werken, wij massages geven waar veel met olie en water gewerkt wordt, met name in de Hamam, was dit erg prettig in gebruik. Zo ook het reinigen van de gietvloer aansluitend. Een dweil er over en klaar!

In B-Art vonden wij een gelijkwaardige partner

“Een vloer is toch voor een groot gedeelte medebepalend voor de uitstraling van de ruimte. En in 2020 wordt er een nieuw Spahuys gebouwd en één ding is zeker: tijdens de gesprekken met de bouwbedrijven werd duidelijk dat B-Art Gietvloerboutique onze gietvloer gaat aanbrengen. Bij Spahuys staan wij voor kwaliteit, resultaat, duidelijke communicatie, maar vooral doe maar gewoon, en zeker niet teveel toeters en bellen. Het moet gewoon goed zijn en B-Art Gietvloerboutique is in onze ogen daarin precies hetzelfde”.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?