fb

Blog

Binnenkijken in verbouwde woning | Megen

De bewoners wilden graag een grote, sfeervolle leefkeuken met eetkamer, die een open verbinding heeft met de woonkamer. In combinatie met warme kleuren of materialen zoals bijvoorbeeld hout, ontstaat een prachtige sfeervolle combinatie.

Een stalen deur is stijlvol en past net zoals een gietvloer uitstekend bij een modern of industrieel interieur. Een schitterende combinatie! De combinatie van de lichte gietvloer, zwart stalen kozijnen en industriële hanglampen geven het woonhuis een stoer karakter. De houten trap geeft de ruimte een dosis sfeer en warmte.

Het realiseren van een naadloze overgang tussen de gietvloer en houten vloer vereist enige expertise. Een egale ondervloer creëren op de juiste hoogte is daarbij essentieel.

Precies waar wij naar op zoek waren

Tom en Caroline: “Met het opknappen van ons huis wilden wij graag een gietvloer in onze leefkeuken. Wij zijn door het team van B-Art goed ondersteund en begeleid in het maken van de juiste keuze en kleur voor de gietvloer. De gietvloer geeft onze keuken een mooie moderne en strakke uitstraling, precies waar wij naar op zoek waren”.

“B·Art Gietvloerboutique heeft ons goed begeleid als het gaat om de juiste keuze voor de gietvloer voor onze woning. Wij zijn erg tevreden over de service en het mooie resultaat!”. De gietvloer in de leefkeuken en de houten visgraatvloer in de woonkamer sluiten goed op elkaar aan en de kleuren passen heel mooi bij het interieur en de rest van de elementen. En daar doen we het uiteindelijk ook voor. B·Art Gietvloerboutique staat garant voor kwaliteit en service als het gaat om gietvloeren.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?