fb

Blog

Binnenkijken in voormalige pastorie te Kerkdriel

Een statige oude pastorie die jarenlang als kantoorpand was gebruikt, werd in opdracht van de nieuwe bewoners door architectenbureau #StrandNL weer in ere en luxe hersteld. B-Art Gietvloerboutique bracht hier de vloer aan; een Duo Art gietvloer als luxe sfeerschepper.

Deze oorspronkelijke Pastoriewoning met een oppervlakte van 650 m2 werd getransformeerd tot een gezellig, functioneel en warm leefhuis. De polyurethaan gietvloer past uitstekend bij de statige uitstraling van het pand. Voor één van de kinderen van de eigenaren verzorgde B·Art Gietvloerboutique in het verleden al tot grote tevredenheid een gietvloer. Vandaar dat de heer en vrouw des huizes ook bij ons aanklopten voor een gietvloer in hun prachtig gerenoveerde woning. Zoals altijd gingen wij tijdens onze gesprekken dieper in op hun wensen en wat ze van een gietvloer verwachtten. Ook vertelden wij duidelijk alle voor- en nadelen van de verschillende soorten gietvloeren. Het persoonlijke contact en de oprechte interesse in wat voor de klant belangrijk is onderscheidt B-Art in de markt van andere gietvloerleveranciers. Door de jarenlange ervaring weten wij wat voor onze klanten belangrijk is om te weten bij het kiezen van de juiste gietvloer. We besteden graag wat meer tijd en aandacht om tot de juiste keuze gietvloer te komen.

Wij brachten in deze voormalige pastorie een hoogwaardige, in twee kleuren gegoten Polyurethaan gietvloer (Duo Art) aan op een groot deel van de begane grond van deze bijzondere woning. Grote raampartijen in combinatie met stalen deuren tot aan de grond zorgen voor veel lichtinval. De gietvloer is UV bestendig, zodat er geen verkleuring door zon plaats gaat vinden na verloop van tijd. De vloer is écht prachtig en dat willen wij graag zo houden!

De grootste connectie met buiten voel je natuurlijk in de prachtige aangebouwde serre. Het naadloze vloeroppervlak van deze gietvloer accentueert de strakke lijnen van de glazen aanbouw. Ook in de riante leefkeuken -dit is het hart van het huis geworden- is gekozen voor een rustig gemêleerde Duo Art polyurethaan gietvloer. Wat een prachtige combinatie met de houten keuken.

Binnen kijken

Binnen kijken

Get touched by
the
 beauty from below

Jennifer Vrijblijvend advies?