fb

Blog

The Art of Living presents; B·Art Gietvloerboutique

Sinds mei 2019 is B·Art Gietvloerboutique gevestigd op een nieuwe locatie en in een geheel nieuw jasje gestoken! Zo gingen wij verder onder een nieuwe naam, heeft de website een grote metamorfose ondergaan én is onze showroom een inspirerende plek geworden!

Na maanden van hard werk om alle puntjes op de i te zetten was daar dan in januari van 2020 de officiële opening. Leveranciers, partners en intimi kregen een rondleiding door ons nieuwe kantoor, konden al onze vloeren én eigen kleurencollectie bewonderen in de showroom. Speciaal ter ere van deze opening publiceerde “The Art of Living” een artikel over ons.

Welke gietvloer past bij jou?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Wil je iets anders dan tegels, hout, parket of tapijt? Overweeg je een gietvloer, maar weet je niet of dit in jouw woning de beste oplossing is? Een gietvloer is allang niet meer alleen voor industriële bestemmingen. B•Art Gietvloerboutique is specialist op het gebied van giet- en smeervloeren. In de nieuwe showroom in Oss krijg je een persoonlijk en eerlijk advies op basis van jouw wensen.

Jennifer Vrijblijvend advies?