fb
B-art gietvloerboutique
B-art gietvloerboutique

Dryback PVC

Een PVC vloer in de keuken. De voordelen van een PVC vloer in uw keuken. Een PVC vloer in de keuken. De voordelen van een PVC vloer in uw keuken.

Wat is Dryback PVC?

Dryback PVC is een type vloerbedekking dat wordt gekenmerkt door zijn dunne, flexibele structuur en het feit dat het direct op een ondervloer wordt verlijmd. Het bestaat uit meerdere lagen, waaronder een slijtvaste toplaag, een decoratieve laag met het patroon of de kleur van de vloer en een stevige basislaag. Dit maakt het een veelzijdige en duurzame keuze voor allerlei toepassingen.

Het geheim van PVC vloeren

Het geheim van de duurzaamheid van PVC vloeren schuilt in de materialen waaruit ze zijn vervaardigd. PVC staat voor polyvinylchloride, een thermoplastisch polymeer dat buitengewoon veerkrachtig en bestand is tegen slijtage en beschadigingen. Dit betekent dat PVC vloeren jarenlang meegaan zonder tekenen van verslechtering te vertonen. In vergelijking met andere vloerbedekkingsopties, zoals tapijt of laminaat, hebben PVC vloeren een veel langere levensduur.

Voordelen

Waarom een PVC vloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk vloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

De voordelen van een Dryback PVC vloer

De voordelen van een Dryback PVC vloer

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluiddempend
  • Warmte-isolerend
  • Milieuvriendelijk
  • Waterbestendig
  • Kostenbesparend
Een PVC vloer in de woonkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw woonkamer. Een PVC vloer in de woonkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw woonkamer.

Duurzaamheid en lange levensduur

Duurzaamheid is een term die steeds belangrijker wordt in onze moderne samenleving, en terecht. We zoeken daarom voortdurend naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd te genieten van comfort en stijl in ons dagelijks leven. Een opvallende keuze die hierbij opvalt, is Dryback PVC vloeren. Deze vloerbedekkingsoptie biedt niet alleen tal van voordelen, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

Een ander belangrijk aspect van de duurzaamheid van Dryback PVC vloeren is hun recyclebaarheid. Bij het vervaardigen van deze PVC vloeren wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor de vraag naar nieuwe grondstoffen wordt verminderd. Bovendien kunnen Dryback PVC vloeren aan het einde van hun levensduur volledig worden gerecycled, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het feit dat Dryback PVC vloeren een tweede leven kunnen krijgen, maakt ze tot een verantwoorde keuze voor degenen die om het milieu geven.

Een PVC vloer in de slaapkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw slaapkamer. Een PVC vloer in de slaapkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw slaapkamer.

Onderhoudsvriendelijk

Een Dryback PVC vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook bijzonder gemakkelijk te onderhouden. Deze vloer is van nature bestand tegen vlekken, waardoor gemorste vloeistoffen moeiteloos kunnen worden verwijderd zonder blijvende schade. Dit maakt de Dryback PVC vloer zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren, waar onvermijdelijke ongelukjes kunnen gebeuren.

Bovendien vereist een Dryback PVC vloer minimaal onderhoud om zijn prachtige uitstraling te behouden. U hoeft alleen maar regelmatig te stofzuigen of te vegen om stof en vuil te verwijderen. Af en toe een milde dweilbeurt volstaat om de vloer er als nieuw uit te laten zien. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook geld, omdat er geen behoefte is aan speciale behandelingen of kostbare schoonmaakproducten.

Een PVC vloer in de keuken. De voordelen van een PVC vloer in uw keuken. Een PVC vloer in de keuken. De voordelen van een PVC vloer in uw keuken.

Stijlvol design

Dryback PVC vloeren bieden een opmerkelijke veelzijdigheid in ontwerp voor uw woonkamer, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder rechte planken, visgraat en de Hongaarse punt. Rechte planken geven een strak en modern uiterlijk, terwijl het visgraatpatroon een tijdloze elegantie toevoegt aan uw ruimte. De Hongaarse punt biedt een verfijnde variant van het visgraatpatroon, met een opvallend zigzagpatroon. Dit ontwerp geeft u de vrijheid om uw ruimte te personaliseren en aan te passen aan uw eigen stijlvoorkeuren.

De veelzijdigheid van Dryback PVC vloeren gaat echter verder dan het patroon, omdat ze ook verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en afwerkingen. Met Dryback PVC vloeren kunt u moeiteloos de gewenste sfeer en uitstraling creëren in uw woonruimte, terwijl ze de flexibiliteit bieden om uw interieurontwerpideeën tot leven te brengen.

Een PVC vloer in de keuken. De voordelen van een PVC vloer in uw keuken. Een PVC vloer in de keuken. De voordelen van een PVC vloer in uw keuken.

Geluiddempend en warmte-isolerend

In een druk huishouden kan geluidsoverlast een groot probleem zijn. Dryback PVC vloeren staan bekend om hun geluiddempende eigenschappen. Ze absorberen geluid en voorkomen dat het zich verspreidt, wat resulteert in een rustige en vredige woonomgeving. Of het nu gaat om het dempen van voetstappen, het onderdrukken van gesprekken, of het minimaliseren van het geluid van rondslingerend speelgoed, Dryback PVC vloeren dragen bij aan een stressvrije en harmonieuze leefruimte.

De comfortfactor is een ander belangrijk aspect van Dryback PVC vloeren. In de wintermaanden wilt u niet op een koude vloer stappen. Dryback PVC vloeren hebben van nature een warmte-isolerende eigenschap, waardoor ze de warmte vasthouden, zelfs op de koudste dagen van het jaar. Hierdoor bespaart u ook op energiekosten, omdat u minder hoeft te verwarmen.

Een PVC vloer in de woonkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw woonkamer. Een PVC vloer in de woonkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw woonkamer.

Mileuvriendelijk

Dryback PVC vloeren worden steeds vaker beschouwd als een milieuvriendelijke keuze. Dit komt vooral door het gebruik van natuurlijke grondstoffen zoals zout en aardolie in de productie, die overvloedig beschikbaar zijn. Bovendien kunnen Dryback PVC vloeren gerecycled worden, wat bijdraagt aan duurzaamheid en minder afval.

Daarnaast zijn moderne Dryback PVC vloeren voorzien van milieuvriendelijke certificeringen en voldoen ze aan strenge normen voor luchtkwaliteit en emissies van schadelijke stoffen. Hierdoor dragen ze bij aan een gezonde binnenluchtkwaliteit, vooral belangrijk voor gezinnen. Kortom, Dryback PVC vloeren bieden niet alleen esthetische voordelen, maar ook ecologische voordelen voor uw woonruimte.

Een PVC vloer in de woonkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw woonkamer. Een PVC vloer in de woonkamer. De voordelen van een PVC vloer in uw woonkamer.

Allergievriendelijk

Dryback PVC vloeren zijn bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. Ze vangen geen stof, pollen, huisstofmijt of allergenen op, in tegenstelling tot tapijten, en bieden een glad oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit schoon en gezond, wat essentieel is voor allergielijders.

Bovendien zijn moderne Dryback PVC vloeren vaak behandeld met hypoallergene coatings die de groei van schimmels en bacteriën tegengaan. Deze eigenschappen maken Dryback PVC vloeren niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook een ideale keuze voor mensen met allergieën, omdat ze zorgen voor een allergievriendelijke ruimte waarin allergische reacties tot een minimum worden beperkt.

Visgraat PVC vloer in woning. PVC vloer woonkamer. PVC vloer slaapkamer. PVC vloer keuken. Visgraat patroon. Visgraat PVC vloer in woning. PVC vloer woonkamer. PVC vloer slaapkamer. PVC vloer keuken. Visgraat patroon.

Kostenbesparend

Dryback PVC vloeren bieden aanzienlijke kostenbesparende voordelen. Ten eerste zijn ze buitengewoon duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en deuken, waardoor u minder vaak nieuwe vloeren hoeft aan te schaffen en langdurige besparingen realiseert. Daarnaast zijn Dryback PVC vloeren relatief betaalbaar in vergelijking met andere vloermaterialen, wat resulteert in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en lagere installatiekosten.

Een ander financieel voordeel is het minimaal benodigde onderhoud van Dryback PVC vloeren. Met slechts een regelmatige veegbeurt en af en toe dweilen behouden ze hun uiterlijk, zonder de noodzaak van dure schoonmaakmiddelen of speciale behandelingen. Bovendien kunnen Dryback PVC vloeren gecombineerd worden met vloerverwarming, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik en verdere besparingen op uw energierekening. Dryback PVC vloeren zijn daarom niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze, maar ook een verstandige financiële investering voor uw woning.

Onze Dryback PVC vloeren

Hongaarse punt

Visgraat

Rechte plank

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Dryback PVC vloer in appartement of bovenwoning

Wanneer u in een appartement of bovenwoning woont, zijn er specifieke overwegingen bij het kiezen van de juiste vloerbedekking. Een uitstekende optie die aan deze unieke eisen voldoet, is de Dryback PVC vloer. Dryback PVC vloeren bieden een reeks voordelen die ze bijzonder geschikt maken voor deze woonomgevingen.

Een van de meest kritieke overwegingen in een appartement is geluidsisolatie. Bewoners moeten rekening houden met het geluid dat ze maken, vooral als ze boven of naast anderen wonen. Dryback PVC vloeren staan bekend om hun uitstekende geluiddempende eigenschappen. Ze absorberen geluid en voorkomen dat het zich verspreidt, waardoor een rustige en vredige omgeving ontstaat. Dit is vooral belangrijk in een appartementencomplex waar geluidsoverlast snel kan escaleren.

Inge Inge

Benieuwd? Maak snel een afspraak!


Bezoek onze inspirerende showroom

Afspraak maken
Jennifer Vrijblijvend advies?