fb
B-art gietvloerboutique
B-art gietvloerboutique

Over ons

Met trots kunnen wij, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, ons inmiddels dé vloerspecialist noemen. Onze reis begon als een eenmanszaak met de naam ‘B-Art Works gietvloeren’ en een bescheiden thuisshowroom, maar inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een vooraanstaande vloerenboutique met een uitgebreid assortiment PVC vloeren en gietvloeren.

Sinds 2019 hebben we onze intrek genomen in een prachtig pand en verwelkomen we u graag in onze uitgebreide showroom. Ons toegewijde en hechte team werkt dagelijks met passie aan het verwezenlijken van droomvloeren. Onze professionals delen een gezamenlijke liefde voor het vak en streven naar absolute perfectie in alles wat ze doen. Als B·Art Gietvloerboutique B.V. bieden wij u hoogwaardige vloeroplossingen die de tand des tijds doorstaan.

Absoluut vakwerk! Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!

Absoluut vakwerk! Je hoeft echt niet verder te kijken. Absolute aanrader!

Hoogwaardige PVC vloeren. Duurzame PVC vloeren. Hoogwaardige PVC vloeren. Duurzame PVC vloeren.

Kwaliteit en vakmanschap

B·Art PVCvloerboutique is dé toonaangevende leverancier van op maat gemaakte PVC-vloeren van ongeëvenaarde kwaliteit, die met precisie worden geïnstalleerd. Onze toewijding aan kwaliteit wordt onderstreept door ons exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen van vertrouwde leveranciers, evenals ons eigen team van ervaren en gepassioneerde applicateurs. Hierdoor kunnen wij continu een superieure standaard handhaven in elk project dat wij aangaan.

Ons assortiment biedt een gevarieerde selectie vloerontwerpen, van strakke rechte planken tot hedendaagse visgraat- en hongaarse puntmotieven. Wat uw keuze ook mag zijn, met een PVC-vloer van B·Art investeert u altijd in een duurzaam kwaliteitsproduct dat u jarenlang plezier zal verschaffen. Ontdek vandaag nog de ongeëvenaarde vloermogelijkheden die B·Art PVCvloerboutique te bieden heeft en ervaar de perfectie in elk detail.

Afspraak pvc vloer showroom B-Art pvcvloerboutique Afspraak pvc vloer showroom B-Art pvcvloerboutique

Persoonlijk en betrouwbaar

Bij ons staat service centraal, van het eerste contact tot de nazorg voor uw vloer. Ons team biedt professioneel en eerlijk advies, met uw persoonlijke situatie en wensen als onze topprioriteit. Heldere communicatie, flexibele planning en persoonlijke begeleiding zijn onze norm. Onze service eindigt niet na de installatie van uw pvc vloer; we blijven beschikbaar voor vragen, eventuele onvolkomenheden, en tips om uw vloer in optimale conditie te houden.

Showroom B-Art gietvloerboutique Oss Showroom B-Art gietvloerboutique Oss

Showroom Brabant

B·Art PVCvloerboutique beschikt over een ruime, inspirerende showroom aan de Landweerstraat Zuid in Oss. In onze showroom zijn al onze producten te zien, voelen en ervaren. Neem plaats aan ons keukeneiland voor een heerlijke koffie of plof gezellig op de bank net zoals thuis. En trek gerust uw schoenen uit! Zo kunt u zelf ervaren hoe comfortabel een PVC vloer aanvoelt.

Wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan even contact met ons of plan direct zelf een afspraak in. Wij ontvangen u graag!

Bezoek onze showroom
Hoogwaardige PVC vloeren. Duurzame PVC vloeren. Hoogwaardige PVC vloeren. Duurzame PVC vloeren.

Groen, groener, groenst!

Bij B·Art staan milieu en duurzaamheid centraal in ons bedrijfsbeleid. Onze vloeren, met hun indrukwekkende levensduur, vormen op zichzelf al een verantwoorde keuze voor het milieu. Toch blijven we ons onverminderd inspannen om steeds milieuvriendelijkere producten te vinden en onze duurzaamheidsinspanningen verder te versterken. Dit bereiken we door onze vloeren met zorg samen te stellen, waarbij we voortdurend de hoogste kwaliteitsproducten selecteren bij diverse leveranciers.

Get touched by
the beauty from below

Get touched
by the beauty from below

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens

B·Art Gietvloerboutique BV
Jennifer Vrijblijvend advies?