fb
B-art gietvloerboutique
B-art gietvloerboutique

Zakelijk: Showrooms en winkels

Afspraak pvc vloer showroom B-Art pvcvloerboutique Afspraak pvc vloer showroom B-Art pvcvloerboutique

Zakelijke PVC vloeren

In het huidige zakelijke landschap is de keuze voor de juiste vloerbedekking van cruciaal belang voor het creëren van een aantrekkelijke en functionele werkomgeving. PVC vloeren voor zakelijk gebruik zijn in dit opzicht een uitstekende keuze. Ze combineren duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetiek op een manier die perfect is afgestemd op de behoeften van moderne ondernemingen. In dit artikel gaan we dieper in op waarom zakelijke PVC vloeren zo aantrekkelijk zijn zowel in uitstraling als in prijs.

Voordelen

Waarom een PVC vloer van B•Art?

Kwaliteit en vakmanschap

Ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van maatwerk vloeren van de hoogste kwaliteit.

Betrokken en flexibel

Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Inspirerende showroom

Prachtig ruime showroom waar u een helder en betrouwbaar adviesgesprek mag verwachten.

Zakelijke PVC vloeren in showrooms en winkels Zakelijke PVC vloeren in showrooms en winkels

De duurzaamheid van zakelijke PVC vloeren

Zakelijke PVC vloeren staan bekend om hun indrukwekkende duurzaamheid. Deze vloeren zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage en het intensieve gebruik in commerciële ruimtes. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen, deuken en vlekken. Dit betekent dat uw zakelijke ruimte er zelfs na jarenlang gebruik nog steeds uitzonderlijk goed uit zal zien.

Een ander voordeel van PVC vloeren is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze vereisen minimale inspanning om schoon te houden en behouden hun kwaliteit zonder veel moeite. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die streven naar een nette en representatieve uitstraling.

Zakelijke PVC vloeren in showrooms en winkels Zakelijke PVC vloeren in showrooms en winkels

De visuele voordelen van zakelijke PVC vloeren

Naast duurzaamheid bieden zakelijke PVC vloeren ook een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Of u nu een strak en modern kantoor wilt inrichten of juist een warme en uitnodigende sfeer wilt creëren, PVC vloeren kunnen aan al uw ontwerpwensen voldoen.

 • Moderne ontwerpen:

  PVC vloeren zijn beschikbaar in diverse moderne designs en kleurenopties. U kunt kiezen uit houtachtige texturen, steenachtige afwerkingen en zelfs abstracte patronen, waardoor u de vrijheid heeft om uw zakelijke ruimte aan te passen aan uw merk en stijl.

 • Veelzijdigheid in patronen:

  Met de mogelijkheid om patronen te leggen, zoals visgraat of hongaarse punten, kunt u unieke en aantrekkelijke vloerontwerpen creëren die uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

Bekijk ons gehele assortiment
Zakelijke PVC vloeren in showrooms en winkels Zakelijke PVC vloeren in showrooms en winkels

Een slimme investering voor uw bedrijf

Een van de meest overtuigende aspecten van zakelijke PVC vloeren is hun betaalbaarheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In vergelijking met andere vloermaterialen bieden PVC vloeren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hier zijn enkele redenen waarom ze economisch verstandig zijn:

 • Lange levensduur:

  Aangezien PVC vloeren zeer duurzaam zijn, gaan ze lang mee. Hierdoor hoeft u minder vaak te investeren in vervanging of renovatie.

 • Lage onderhoudskosten:

  Het gemak van onderhoud vertaalt zich in lagere kosten op lange termijn, waardoor uw budget efficiënter wordt benut.

 • Energie-efficiëntie

  PVC vloeren kunnen uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarmingssystemen, wat zorgt voor een efficiënt gebruik van energie en een aangename werkomgeving.

Zakelijke PVC vloeren bieden een winnende combinatie van duurzaamheid, esthetiek en economische voordelen voor moderne bedrijven. Deze vloeren zijn een slimme keuze voor ondernemingen die op zoek zijn naar een vloerbedekking die zowel indruk maakt als lang meegaat. Uw zakelijke ruimte verdient niets minder dan het beste, en zakelijke PVC vloeren bieden precies dat.

Jennifer Vrijblijvend advies?